Web Shop
VENDI KU MUND TE BLENI PJES ONLINE

Së shpejti do të keni mundësine e blerjes së pjesëve rezvervë përmes kësaj platforme, e cila është në ndërtim e sipër.

OFERTE SPECIALE!
BURAK FESTON 10 VJETORIN E PAVARËSISË

Bleni tek ne 4 litra vaj Castrol ose Mobil1 dhe përfitoni Filtër Vaji dhe Ndërrimin e Vajit falas. Ofrohen filtrat egzistuese në stoqe, kurse ato që mungojnë mund të porositen.